CENA – DINER – DINNER

Take away & delivery only

 

Il nostro pane – Ons brood – Our bread


Il nostro pane e la nostra focaccia ligure con il nostro pesto Genovese – EUR 5,00

Ons huisgemaakt brood en Ligurische focaccia met onze pesto alla Genovese – EUR 5,00

Our homemade bread and Ligurian focaccia served with Genovese pesto – EUR 5,00

 

Antipasti – Voorgerechten – Appetizers


Tonno tonnato: crudo di tonno marinato, la nostra salsa tonnata, verdurine di stagione in agrodolce, sfoglia croccante di pane – EUR 13,00

Tonno tonnato: dungesneden gemarineerde rauwe tonijn, onze tonijnsaus, zoetzure seizoensgroenten en knapperig brood – EUR 13,00

Tonno tonnato: marinated raw tuna, our tuna sauce, sweet and sour seasonal vegetables and crispy bread – EUR 13,00

 

Tartar di filetto di vitello con ovetto di quaglia poche’, verdurine di stagione, bagna cauda e crostino di pan brioche – EUR 14,00

Tartaar van kalfsfilet met gepocheerd kwartelei, seizoensgroenten, bagna cauda en chips van briochebrood – EUR 14,00

Veal tartare, with poached quail egg, seasonal vegetables, bagna cauda and brioche bread chips – EUR 14,00

 

Sformatino di zucchine con salsina fresca di pomodorini pachino al profumo di timo – EUR 10,50
 
Courgettetaartje met fris sausje van cherrytomaten geparfumeerd met tijm – EUR 10,50

Courgette pie served with a cream of cherry tomatoes parfumed with thyme – EUR 10,50

 

Primi Piatti


Cappellacci fatti da noi ripieni di ossobuco di vitello alla milanese, crema di burro di alpeggio, scorzette di limone di Sorrento e clorofilla di prezzemolo – EUR 12,00

Huisgemaakte cappellacci gevuld met ossobuco van kalfsvlees in Milanese stijl, alpenbotercrème, Sorrento citroenschil en peterselie-chlorofyl – EUR 12,00

Homemade Cappellacci filled with Milanese-style veal ossobuco, alpine butter cream, sorrento lemon zest and parsley chlorophyll – EUR 12,00

 

Risotto Carnaroli alla barbabietola affumicata, crema di gorgonzola (biologico), pere caramellate e noci pecan tostate – EUR 12,00

Risotto met gerookte rode biet, biologische gorgonzola-crème, gekarameliseerde peren en geroosterde pecannoten – EUR 12,00

Carnaroli risotto with smoked beetroot, gorgonzola cream (biologic), caramelized pears and roasted pecans – EUR 12,00

 

Secondi piatti – Hoofdgerechten – Main courses


Guancia di vitello brasata al rosso di Montalcino, polenta croccante al parmigiano con verdure di stagione – EUR 18,00

Kalfswang gestoofd in Montalcino wijn, knapperige polenta met Parmezaanse kaas en seizoensgroenten – EUR 18,00

Braised veal cheek with Rosso di Montalcino wine, crispy polenta with Parmesan cheese and seasonal vegetables – EUR 18,00


Filetto di triglia, crema di radici di prezzemolo, croccante di cavolo nero, carotine al prezzemolo e salsa di zefferano – EUR 16,00

Rode mul, peterseliewortelcrème, krokant van cavolo nero, gestoofde worteltjes met peterselie en saffraansaus – EUR 16,00

Mullet fillet, parsley carrot cream, crunchy cavolo nero, baby carrots cooked with parsley and saffron sauce – EUR 16,00

 

Parmigiana di melanzane con fior di latte biologico e pesto ligure – EUR 15,00

Aubergineschotel met biologische mozzarella en Ligurische pesto – EUR 15,00

Eggplant parmisan with organic mozzarella and Ligurian pesto – EUR 15,00

 

Desserts


Torta la cioccolato, bavarese al frutto della passione e salsa al cioccolato piccante – EUR. 8,00

Chocoladetaart, bavarois van passievrucht en pittige chocoladesaus – EUR 8,00

Chocolate cake, passion fruit bavarois and spicy chocolate sauce – EUR 8,00

 

Flan di mele biologiche, mousse di cannella e salsa vaniglia – EUR 8,00

Biologische appeltaart, kaneelmousse en vanillesaus – EUR 8,00

Organic apple pie, cinnamon mousse and vanilla sauce – EUR 8.00

 

I nostril menu – Onze menu’s – Our menu’s


Se vuoi farti sorprendere dallo chef Georgia i nostri menu’:

3 Portate – EUR 32,00
4 Portate – EUR 42,00
5 Portate – EUR 58,00

I menu sono modificabili solo in caso di allergie

 

Wil je verrast worden door chef Georgia? Kies dan voor een drie-, vier- of vijfgangenmenu:

3 gangen – EUR 32.00
4 Gangen – EUR 42.00
5 Gangen – EUR 58.00

Let op: het menu kan alleen worden aangepast in geval van allergieën

 

If you want to be surprised by Chef Georgia:

3 courses – EUR 32.00
4 courses – EUR 42.00
5 courses – EUR 58.00

Please note that our menus can only be adjusted in case of allergies

 

E’ possibile ordinare del vino con i nostri Menu’. Michele, il nostro sommelier (Certificato AIS), potra’ raccomandarti la scelta migliore..

Het is mogelijk om wijn te bestellen van onze wijnkaar. Michele, onze sommelier (AIS-gecertificeerd), kan u de beste keuze aanbevelen.

It is possible to order wine from our wine menu. Michele, our sommelier (AIS certified), can recommend the best choice.

 

 

Caffe da asporto – Voor tijdens de pauze – For your small Break


Per il caffé utiliziamo solo Caffé Terre Alte (presidio slow food) (100% Arabica) – Un sapore unico, cremoso, con sfumature di cioccolato.

Wij gebruiken uitsluitend de Terre Alte Koffie (slow food presidium) (100% Arabica) – Een unieke smaak, romig, met hints van chocolade.

We exclusively use Terre Alte Coffee (slow food presidium) (100% Arabica) – A unique flavour, creamy, with chocolate hints.

 

Espresso – EUR 2,80
Doppio espresso – EUR 3,60
Koffie – EUR 2,80
Cappuccino – EUR 3,80

 

La combinazione vincente – de winnende combinatie – the winning combination


– Espresso con la nostra torta fatta in casa – EUR. 6,50
– Doppio espresso con la nostra torta fatta in casa – EUR. 7,00
– Cappuccino con la nostra torta fatta in casa – EUR. 7,20

 

– Espresso met onze huisgemaakte taart – EUR 6.50
– Doppio espresso met onze huisgemaakte taart – EUR 7,00
– Cappuccino met onze huisgemaakte taart – EUR 7,20

 

– Espresso with our homemade cake – EUR 6.50
– Doppio espresso with our homemade cake – EUR 7,00
– Cappuccino with our homemade cake – EUR 7.20